domingo, 28 de noviembre de 2010

CASSEROLADA I INSTÀNCIA CONTRA L'ABOCADOR DE CAN CARRERAS

Hola a tothom,

ens dirigim, de forma urgent, a totes les entitats que van signar el manifest en contra de l'abocador de Can Balasc i i particulars per informar-vos del cas de l'abocador de Can Carreras i demanar-vos la vostra col·laboració URGENT; en aquests moments, s ’ha reactivat, com a conseqüència d’una sentència judicial favorable a Grupo FSM Vertispania SL, la tramitació de l’ autorització per convertir aquest abocador en un dipòsit de residus no especials per part de la Generalitat de Catalunya. Això vol dir que si s ’acaba donant l’autorització, aquesta empresa podrà disposar d’un abocador per llençar residus d’una categoria superior a la d’inerts, de manera que hi podrien entrar deixalles com matèria orgànica o fins i tot residus municipals.

QUÈ DEMANEM DES DE LA PLATAFORMA “NO A L’ABOCADOR DE CAN BALASC, S Í A LA SALUT” I DE LES ENTITATS ADHERIDES?
Des de la Plataforma volem que es compleixi la legalitat vigent i que no es pugui desenvolupar una activitat d’abocador, com el de Can Carreras, amb els greus impactes que provoca i amb totes les greus infraccions que ha comés fins al moment.

COM PODEU AJUDAR LES ENTITATS i PARTICULARS?:

1) Aquest DIMECRES 1/12 la plataforma convoca una CASSEROLADA davant de l'ajuntament a les 19h a l'hora del Ple.

2) Durant aquesta setmana us demanem que aneu entrant, com a entitats i a nivell personal, instàncies per demanar que:

- No es concedeixi l’autorització ambiental a Grupo FSM Vertispania SL per a exercir una activitat de dipòsit controlat de residus no perillosos al paratge de Can Carreras.

- En tot cas, que es procedeixi a clausurar l’activitat de dipòsit controlat de residus inerts de Can Carreras

AQUESTA INSTÀNCIA JA LA TENIU FETA (document adjunt). Només l'heu d'omplir amb les vostres dades i entregar-la a l'ajuntament al llarg d'aquesta setmana. També us adjuntem un document explicant tota la problemàtica a Can Carreras i fotos de l'estat actual de l'abocador.

FEU CÒRRER EL MAIL!!!

LINKS:



Moltes gràcies a tothom per la vostra col·laboració,

No hay comentarios:

Publicar un comentario